Teknoloji

Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (18 Nisan)

Haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunları indirmeye açıldı. Peki bu haftanın ve önümüzdeki haftanın menülerinde neler var? Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunları İndirmeye Açıldı

Geçtiğimiz hafta yaptığı duyuru ile The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları, 25 Nisan 2024 Perşembe gününe kadar buradan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın oyunları ise Industria ve LISA: Definitive Edition olacak.

The Big Con Hakkında

Meraklı ve iğneleyici bir yapısı olan lise öğrencisi olup da ülkeyi boydan boya gezmek için kamptan ayrılan Ali rolünde olacağınız The Big Con, her ne kadar eğlenceli gibi görünse de, karakterimizin hedefi ailesinin video satış mağazasını kapatmak için her türlü fırsatı kollayan kötü niyetlilerden korumaya çalıştığımız bir hikayeye sahip.

Town of Salem 2 Hakkında

Coven tarafından devralınan Salem kasabasına kargaşa hakim olmuş iken, biz ise hayatta kalabilmek için mücadele içerisinde olacağız.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

haber-sogutlu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu