Yaşam

‘Kraven The Hunter’ın vizyon tarihine bir erteleme daha

Oyuncu kadrosunda Aaron Taylor-Johnson, Ariana DeBose, Russell Crowe ve Christopher Abbott gibi oyuncuların yer aldığı “Kraven the Hunter” filminin vizyon tarihi bir kez daha ertelendi.

Cumhuriyet’in haberine göre, daha önce sırasıyla vizyon tarihi 13 Ocak 2023, 6 Ekim 2023 ve son olarak 30 Ağustos 2024 olarak duyurulan film 3. kez ertelenmiş oldu. Filmin 13 Aralık 2024’te vizyona girmesi planlanıyor.

‘AQUAMAN 2’ ETKİLİ OLDU İDDİASI

Erteleme kararında filmin yapım şirketi olan Sony’nin, geçen yılın aralık ayında büyük başarı elde eden “Aquaman 2″nin etkili olduğu düşünülüyor.

130 milyon dolarlık bütçesiyle Sony’nin diğer çizgi roman uyarlamaları olan “Venom”, “Morbius” ve “Madame Web”i geride bırakan filmde, dünyanın en büyük avcısı olduğunu kanıtlamak için bir göreve çıkan ‘Sergei Kravinoff’un hikayesi anlatılacak.

FİLMİN YÖNETMENİ TARTIŞMA KONUSU OLDU

Filmin yönetmenliğini üstlenecek olan J.C. Chandor’un neden çizgi roman uyarlaması bir filmi yönetmeye karar verdiği tartışmalara neden oldu.

Kararın arkasında daha önce “Margin Call”, “All is Lost” ve “A Most Violent Year” gibi filmleri yöneten Chandor’un bir sonraki daha ciddi ve orta bütçeli film projesini finanse etmek için maaş almak istediği iddia edildi.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

bucakajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu