Teknoloji

Samsung, Yeni Yeteneklere ve İyileştirmelere Sahip 50 MP ISOCELL GNK Sensörünü Tanıttı

Samsung bugünün yeniliğini tanıttı ISOCELL GNK sensörü, Birçok cihazın kamera yeteneklerini geliştirecek gibi görünüyor. Önceki ISOCELL GN1 ile karşılaştırıldığında 50 MP sensör 120dB’ye kadarDinamik aralıkta görüntü yakalama özelliğine sahiptir.

Çeşitli iyileştirmelere sahip olan bu sensör, sahnedeki dinamik aralığı önceki sensöre göre daha gelişmiş hale getiriyor. Ayrıca üç farklı ISOModlu bu sensör ile manzara sabitleme özelliği büyük yetenekler kazanıyor.

Gelecek yıl 50 MP ISOCELL GNK sensörlü telefonlar göreceğiz.

50 megapiksellik ISOCELL GNK, önceki modele göre fiziksel olarak boyut değiştirmiyor ve 1/1.3″ boyutunda kalıyor, hatta 1.2 mikron piksel boyutuna da sahip. Ancak Samsung’un gelişmiş fotoğraf ve videoBu yetenekleri sunabilmek için sensöründe farklı iyileştirmeler yaptı.

Video sırasında hareketli nesnelere daha hızlı odaklanmanızı sağlar Çift Piksel Pro teknoloji bu merceğin yenilikleri arasında yer alıyor. Ayrıca 14 bit RAWFormatta fotoğraf çekebilme.

8K çözünürlükte ve saniyede 30 kare görüntü kaydı yapabilen ISOCELL GNK, Samsung’u yarı yolda bırakmayacak bir sensör gibi görünüyor. Ancak şirket bu sensörün hangi telefonlarda kullanılacağını belirtmiyor. henüz açıklamadı.Samsung’un bu yılki lansmanları henüz bitmedi, bu nedenle bu sensöre sahip ilk Galaxy telefonları muhtemelen 2024’teGöreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu