Haber

Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız’ın Aşkının Nasıl Başladığını Öğrenince Çok Şaşıracaksınız!

Geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka başlayan Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya, son dönemin tanınan çiftleri arasında yer alıyor. Aşklarıyla sosyal medyada iz bırakan çiftten hoş yorumlar geliyor. Sibil Çetinkaya dün akşam katıldıkları bir programda aşklarının nasıl başladığını anlattı.

Gelin ayrıntılara birlikte bakalım. ?

En son ‘Aşk Taktileri’ filminde Demet Özdemir’le başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz aylarda kız arkadaşı Büşre Cebe ile ilişkisine son vermişti.

Yakışıklı oyuncunun bu ayrılığın üzerinden çok geçmeden ünlü fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka başladığı iddia edildi.

İkilinin daha sonra sosyal medyada ortaya çıkan bu fotoğrafları iddiaları doğruladı.

?

Aşklarını doyasıya yaşamaya devam eden çift, sosyal medyada kıyaslanmaya başladı.

Kısa bir süre önce Şükrü Özyıldız, kız arkadaşı Sibil Çetinkaya’yı hikayesinden paylaşmıştı.

?

Hayranlar bu aşkın nasıl başladığını çok merak etti. Posta Gazetesi’nin haberine göre; Sibil Çetinkaya, önceki akşam katıldıkları programda aşklarının nasıl başladığını anlattı.

Şükrü Özyıldız, önceki akşam Güldürü Festivali kapsamında Maslak Uniq’te Yasemin Şefik’in canlı talk showu ‘Fake Sonlar’a konuk oldu.

Şükrü Özyıldız ‘Tarih teklifi geri gelmeli mi?’ ‘Ya gelmezse?’ sorusunu yanıtladı.

Kadın seyirciler ‘Gelsin’ sloganları atarken, gösteriyi önden izleyen Şükrü Özyıldız’ın sevgilisi Sibil Çetinkaya da ‘Şükrü bana çıkma teklif etti’ diye bağırdı ve salondan alkışlar duyuldu.

Bu aşık çift hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.?

haberhayrabolu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu