Haber

AK Parti’nin Rize adayları tanıtıldı

Rize Yeni Kent Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda AK Parti’nin Rize belediye başkan adayları tanıtıldı. Tanıtım toplantısına Gençlik ve Spor Lideri Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, 11 ilçe ve 6 beldenin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Şimdiki Lider Rahmi Metin’in Rize Belediye Başkanlığı adaylığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Bugün Hemşin Belediyesi Lider adayı Halim Kazım Bekar, Derepazarı Belediye Lider adayı Şaban Kalça, Çamlıhemşin Belediyesi Lider adayı Ömer Altun, İkizdere Belediyesi Lider adayı Abdi Ekşi, İyidere Belediyesi Lider adayı Saffet Mete, Kalkandere Belediyesi Lider adayı Mehmet Yılmaz, Güneysu Belediyesi Lider adayı Rıfat . Özer, Fındıklı Belediyesi Lider adayı Gürhan Kutluata, Pazar Belediyesi Lider adayı Ekrem Kılıç, Ardeşen Belediyesi Lider adayı Said Yaşayan, Çayeli Belediyesi Lider adayı İshak Karahan, Tunca Belediyesi Lider adayı Ramazan Topçu, Muradiye Belediyesi Lider adayı Musa Süreyya Balcı, Madenli Belediyesi Lider adayı Bayram . Ali Sarı, Büyükköy Belediye Başkan adayı Hamza Saruhan, Kendirli Belediye Başkan adayı Alaettin Serdar ve Salarha Belediyesi Başkan adayı Hasan Kara açıklandı.

“Rize olarak 31 Mart’ta yeni bir destan yazacağız”

Gençlik ve Spor Lideri Osman Aşkın Bak, yerel seçimlerde Rize Merkez ile birlikte tüm ilçe ve beldeleri kazanarak yeni bir destan yazacaklarını vurgulayarak, “Rize her zamanki gibi coşkulu, seçimlere her zaman olduğu gibi hazır. Buradan herkese soruyoruz: 31 Mart’ta sandıkları havaya uçurmaya hazır mıyız? Bugün Başkan Yardımcımızla Artvin’deydik. Adayları orada açıkladı. Artık Rize’deyiz. Gençlik ve Spor Bakanı olarak ülkemizi ve Rize’yi kabinede temsil etmeye çalışıyoruz. Türkiye’nin her yerindeki spor yatırımlarını takip ediyoruz. Ülke gençliğine hizmet etmeye devam ediyoruz. 460 gençlik merkezi, 320 gençlik ofisi ve 850 yurtla toplam 950 bin üniversite öğrencisini ağırlıyoruz. Sizlerden güç almaya geldik. 6 Şubat depremini yaşadık. Çok üzgünüz. 53 bine yakın vatandaşımız hayatını kaybederken, 120 bine yakın vatandaşımız da yaralandı. Deprem bölgesinde de yoğun çalışmalarımız var. Pankartlarda da gördüğünüz gibi ‘babalar özünü korur’. İşte Recep Tayyip Erdoğan. Recep Tayyip Erdoğan söz verdiğinde sözünü tutar. Artık burada bir açıklama yapmamız gerekiyor. Rize olarak 31 Mart’ta 18’in 18’ini yapmamız gerekiyor. Burada tüm teşkilatlarımızla çalışacağız. “Rize olarak 31 Mart’ta yeni bir destan yazacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu