Haber

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye Yüzyılı kabinesinde yer almaktan memnuniyet duyuyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Asrın Türkiye Kabinesi’nde görev almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhurbaşkanımızın takdirini kazandı, elimizden geldiğince ülkemize hizmet için çalışacağız.”

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Hakkari’nin Yüksekova ilçesine gelen Bakan Uraloğlu, Selahaddin Eyyubi Havalimanı’nda Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Hakkari İl Jandarma Komutanı Coşkun Sel, protokol üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Daha sonra AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Yüksekova’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uraloğlu, “Bakan olarak ilk kez Yüksekova’ya geldim. Bildiğiniz gibi değerli bir seçimden geçtik. 14 ve 28 Mayıs seçim süreci Cumhurbaşkanımızın seçilmesiyle sonuçlandı. İnşallah bu seçimler hayırlı olur. ülkemiz, coğrafyamız, Yüksekova’mız, Hakkari’miz için.”

Türkiye’nin Asrın Kabinesinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Uraloğlu, “Cumhurbaşkanımız bunu takdir etti ve elimizden geldiğince ülkemize hizmet etmeye çalışacağız. Tabii ki Türkiye çok dinamik bir ülke. Kongre AK Parti süreci yakında başlıyor.Mevcut belediye başkanlarımız var.Umarım bu konuda çaba harcarlar. İnşallah birlikte yürütürüz. Biraz Yüksekova sokaklarını, caddelerini dolaştım. Hareketli bir semttir. Dinamik ve genç bir nüfustur. Buradaki hareketliliği desteklememiz gerekiyor. Bakanlık olarak kendi sorumluluğumuza giren ihtiyaçları alıyoruz. Kendi sorumluluğumuza giren ihtiyaçları, yapılacakları ilk etapta ele alıyoruz.” önemli tahribatlar oldu bu nedenle teyakkuz halindeyiz oradaki eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. … Bazıları yanlış değerlendirebilir, asla şans vermeyeceğiz.Yüksekova’nın ve Hakkari’nin duruşu bizim için değerlidir, seçim olunca gözümüzü buraya çeviriyoruz.O yüzden inşallah kazanırız. Önümüzdeki seçimlerde Hakkari ve Yüksekova’da istediğimiz sonuçları alacağız. Tüm teşkilatlarımızla sonuçları yakından takip edeceğiz. Bu ziyaretlerin Yüksekova için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bakan Uraloğlu, Yeniköprü- Yüksekova Yolu T-1 Tüneli ışıklandırma törenine katılmak üzere parti binasından ayrıldı. – HAKKARI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu