Haber

Sinan Ogan çekildi mi? Sinan Ogan ne dedi, adaylığını geri çekecek mi?

Sinan Ogan Adaylığını geri mi çekti? Taşra Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesinin ardından bugün Gazeteci İsmail Saymaz’ın Twitter hesabından paylaşım yapıldı. Sinan Ogan Sinan Oğan’ın yaptığı paylaşımın ardından adaylıktan çekileceği konuşuluyor. Sinan Ogan ne dedi, adaylığını geri çekecek mi? Sorular gündeme geldi. Detaylar burada…

SİNAN OĞAN ADAYLIKTAN ÇEKİLMİŞ Mİ?

Cumhurbaşkanlığı Adayı Sinan Oğan, adaylığından çekildiğine dair bir açıklama yapmadı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın konuya ilişkin yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“Sinan Ogan’ın cumhurbaşkanı adaylığından çekildiği iddiaları yalandır. Zafer Partisi ve Sinan Ogan, Türk halkının Yeşil Sol ile HÜDA-PAR arasında sıkışmasına izin vermeyecektir. Zafer yakın, meşaleler yanıyor.”

Sinan Ogan’ın açıklaması şöyle:

“Kıymetli Türk milletinin evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Seçimin son gününde bize karşı artan provokasyon duygusu nedeniyle herhangi bir olay yaşamak istemedik. Onun için bu akşam İstanbul’dayım. . Haberler türk tv’de Yarın Ankara’da olacağım. Katılımınızı memnuniyetle karşılıyoruz. Ankara’da olacağız. Lütfen bizimki dışında herhangi bir açıklamaya güvenmeyin.”

Sinan Ogan, İsmail Saymaz’ın paylaşımını, “Bu İsmail değil, lütfen bize karşı oynanmak istenen oyunlara alet olmayın!” o cevapladı.

besirihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu