Teknoloji

Resident Evil 4 Remake İçin 13 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
Capcom tarafından oyuncuların beğenisine sunulacak olan Resident Evil 4’ün Remake (remake) versiyonu için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Game Informer tarafından yayınlanan bu 13 dakikalık oynanış videosu, Resident Evil 4 remake’in beşinci bölümünün incelemesini bizlere sunuyor.
 
Beklenen yeniden üretim sürümü Mart ayının sonunda geliyor
 
 
 
İlk olarak 2005 yılında piyasaya sürülen üçüncü şahıs, hayatta kalma, gerilim, nişancı oyunu Resident Evil 4 yeniden yapım aşamasında olacak. Bu yeniden üretim sürümünde çeşitli görsel iyileştirmeler, oyun mekaniği geliştirmeleri – değişiklikler ve daha fazlası yer alacak. Oyunun remake versiyonu, yeni teknolojilere göre yeniden tasarlanmış bir yapı aktaracak ve oyun deneyimini bir üst seviyeye taşımayı amaçlayacak.
 
Ray Tracing teknoloji üssünü içerecek olan Resident Evil 4 remake, 24 Mart 2023’te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam’de PC için piyasaya sürülecek. Oyun şu anda ön siparişe açık durumda. Steam’de standart sürüm 563,47 TL, Deluxe sürüm ise 657,53 TL’den satışta.
 
Resident Evil 4 Remake 13 Dakika oynanış videosu
 
Oyunun oynanış görüntülerinde üçüncü şahıs bakış açısıyla ana karakterimiz, o meşhur köy atmosferi ve bize düşman olmuş köylüler, alabildiğine yağan yağmur ve daha fazlası yer alıyor.
 
 

haber-merkezefendi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu