Haber

Jodie Foster Ünlüsünü Çocuklarından Gizledi: “Büyük Oğlum Yıllarca İnşaat İşçisi Olduğumu Sandı”

Hollywood’un başarılı yıldızı, Oscar ödüllü oyuncu Jodie Foster; Oyuncu olduğunu çocuklarından sakladığını, oğullarının küçükken annelerini inşaat işçisi zannettiklerini anlattı.

Jodie Foster, ünlü bir annesi olmasına rağmen oğullarının mümkün olduğunca normal bir hayat yaşamasını sağlamaya çalıştığını paylaştı.

Foster, oğulları küçükken annelerinin inşaat işçisi olduğunu düşündüklerini söyledi.

Aktris Jodie Foster, ‘The View’ programında oyunculuk kariyerini artık yetişkin olan oğullarından küçükken sakladığını çünkü onların sıradan bir hayat yaşamalarını istediğini açıkladı.

Foster: “Çocuklarımın normal bir hayat yaşamasını istediğim için onlara ne yaptığımı söylemedim. Büyük oğlum çok küçükken beni inşaat işçisi sanıyordu.”

Aslında Jodie Foster’ın şu anda 25 yaşında olan en büyük oğlu Charles Bernard Foster’ın, küçükken annesini inşaat işçisi sanmasının nedeni, Foster’ın onu film setine götürmesiydi.

Foster, oğlunun kendisini neden inşaat işçisi zannettiğini şöyle anlattı: “Bir gün, üç yaşındayken onu bir film setine götürdüm. Ayrıca üzerinde bazı inşaat aletleri bulunan plastik bir alet kemeri de aldım. Ona ne yaptıklarını anlattım. Bu yüzden ona uzun süre geçimini sağlamak için inşaatlarda çalıştığını söyledim. diye düşündü.”

Çocuklarının onun ünlü bir film yıldızı olduğunu ne zaman öğrendiği belli olmasa da Foster’ın oğullarından Charlie, eğitimi boyunca annesinin izinden giderek birçok amatör tiyatro oyununda rol aldı.

haber-imamoglu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu