Haber

Volkan Demirel 6 Şubat depremini andı: Beni sevmeyebilirsin ama Hatay’ı sev

Antakya ilçesi Küçükdalyan Mahallesi’ndeki Osman Çalgın Hatayspor Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kulüp yönetim kurulu ve bazı futbolcular katıldı.

Bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde acının hala taze olduğunu belirterek, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. “Onları her zaman hatırlayacağız ve onları her zaman bedenimizde hissedeceğiz. Bu kulüp ve depremzedeler için elimden geleni yapacağım. Benim oyunum farklı. Bu yıl Hatayspor’un umut sezonu. Benim düşüncem bu.”söz konusu.

“3 puan almak önemli değil”

Demirel, öncelikli amaçlarının depremzedelere yardım etmek olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

Çünkü buradaki insanlara yardım etmek istiyorum. Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Buradaki insanlar geçmişlerini, geleceklerini, planlarını, ailelerini, çocuklarını kaybetmişler. Bu insanlara nasıl yardım edebiliriz diye düşünüyoruz. Bunları nasıl gündemde tutabiliriz? Bunları düşünüyoruz. Bugün aslında sahaya çıkıp 3 puan almanın hiç önemi yok. Bunun farkına varmanızı istiyorum. Bu yıl insanlara umut verdiğimizi düşünüyorum. Bunu gece yürürken de gördüm. Depremzedelerin beni gördüklerinde elimi öpmeye çalışmaları, insanlara dokunabildiklerini görmek benim için en büyük başarıdır.

“Beni sevmeyebilirsin ama Hatay’ı sev”

Sporseverlere seslenen Demirel, şunları söyledi: “Beni sevmeyebilirsiniz, yönetimi sevmeyebilirsiniz. Ama Hatay’ı, Hatayspor’u sevin. Biz bu ligde imkansızlıklarla mücadele ediyoruz. ‘Hatayspor neden buraya gelmiyor?’ Öyle deme. Çünkü şartlar buna uygun değil. Normalde Akhisar’a gidecektik ama sana yakın olmak istediğimiz için Mersin’e gittik. Maçlarımıza en azından ortamdan uzaklaşmak için gelin. Lütfen Hatay halkına destek olun. Bizim yaşadıklarımızı yaşamayan bilemez. Hep birlikte Hatayspor’u temsil ediyoruz. Haydi.”söz konusu.

“Heykele gerek yok, ödül istemiyorum”

Bir basın mensubunun ‘Heykeliniz dikilmeli’ teklifine yanıt veren Demirel, şunları söyledi: “Heykele gerek yok. Ben her insanın yapabileceği bir şey yaptım. Ödül istemiyorum. Tek amacım insanları 90 dakikalığına bu ortamdan uzaklaştırmak. Transfer yapıp yapmayacağımız belli değil. Araştırdığımız şeyler var. Önemli olan kulübü getirdiğimiz ekonomik seviye. Bu kulübün şu anda ne oyuncuya, ne bankaya ihtiyacı var.” “Borç yok.”Şeklinde konuştu.

kalecikajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu