Haber

Nil Karaibrahimgil’in Deprem Konulu Dikkat Çeken Çıkışı İçin Işık Hızında Geçmiş Hatırlatma Yapıldı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından ünlü isimlerden de isyan sesleri yükseldi. Bazı ünlüler tepkilerini yetkililere yöneltmediği için eleştirilirken, bazıları da geçmişteki tavırları nedeniyle eleştirildi.

Öte yandan Nil Karaibrahimgil’in yüzüne depremle ilgili geçmişe dönük bir hatırlatma yapıldı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler ülke genelinde büyük yıkıma neden olurken, binlerce insanımız hayatını kaybederken; binlerce kişi daha yaralandı.

Birbirimizin desteğine en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, yaraları sarmak için gece gündüz çabalayan ve hala da etmeye devam eden bazı ünlü isimler var.

Tabii vakıf dışında ünlülerden de isyan sesleri yükseliyor. Özellikle depremin ardından sorumlulardan hesap sorup sorumluların hak ettiği cezayı alması için sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışan ünlü isimler var.

Destekleyici ünlülerimizin yanı sıra açıklamaları ve sözleri nedeniyle eleştirilen ünlülerimiz de var. Örneğin Bergüzar Korel bu paylaşımıyla eleştiri odağı haline geldi.

Tabii tepkiyi sorumlulara değil, günlük hayatına devam etmeye çalışan insanlara verdiği için.

Tepki gösteren isimlerden biri de Nil Karaibrahimgil oldu… Karaibrahimgil, depremle ilgili Instagram hesabından dikkat çekici bir çıkış yaptı.

?

?

?

?

Karaibrahimgil, “Yüreği bu kadar tedbirsizce sızlayanlardan hesap soracağım” diyerek sosyal medyada tartışma yarattı.

Aydınlık yüzünde geçmişin bir hatırası verildi.

?

?

?

?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu