Haber

Neşet Koçkar kimdir? Neşet Koçkar ne iş yapıyor, nereli?

Neşet Koçkar gündemin öne çıkan isimlerinden biri oldu. Arama motorlarında Neşet Koçkar’ın adını görenler arama motorlarına yöneldi. İş insanları üzerine yapılan araştırmalar da hız kazandı. Peki Neşet Koçkar kimdir, nerelidir? Neset Koçkar neden gündemde? Neşet Koçkar ne yapıyor?

Detaylar içeriğimizde…

Gündemin öne çıkan isimlerinden biri de Neşet Koçkar oldu. Sosyal medyada Koçkar’ın adını görenler arama motorlarına yöneldi.

Neşet Koçkar’ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Vatandaşlar, Koçkar’ın kim olduğunu öğrenmek için araştırmaya başladı.

Neset Koçkar neden gündemde?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 11 ilde ağır hasara yol açtı. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği felaketin ardından milyonlarca insan seferber oldu. Titreme bölgesindeki yaraların iyileşmesine zemin hazırlamak amacıyla başlatılan Türkiye Tek Yürek programında milyarlarca yardım yapıldı. İş adamı Neşet Koçkar, depremzedeler için 50 milyon TL bağışta bulundu.

Neset Koçkar kimdir, kaç yaşında? Neşet Koçkar ne yapıyor?

1973 doğumlu Neşet Koçkar, Kars’ta doğdu. Koçkar, ANEX Turizm Kümesi’nin kurucusu olarak biliniyor. Rusya, Ukrayna ve Kazakistan gibi ülkelerdeki en büyük medikal operatörlerden biri olan Anex Tour’un yanı sıra 26 uçaklık filosu bulunan Azur Air de küme çatısı altında hizmet veriyor. Neşet Koçkar, her yıl 3 milyona yakın turiste hizmet veren Anex Tour, Zen Hotels ve Life Hotels gibi işletmelerin de sahibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu