Haber

İmamoğlu: Kılıçdaroğlu’nun böyle bir şey söyleyeceğini hayal edemiyorum

BAKIRKÖY’de basın mensuplarının Kılıçdaroğlu ile ilgili sorusunu yanıtlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, şunları söyledi: Aramızdaki bağı baba-oğul bağı olarak nitelendiren Sayın Eski Genel Başkanımız ve beni en tarihi ve en önemli törene davet eden Sayın Genel Başkanımız. CHP’nin en önemli kurultay başkanlığını bana teklif ederek, böyle bir şey söylediğini hayal edebiliyor musunuz? Bunu mümkün bile görmüyorum. Bu konuda basın kupürleri ve gazeteler aracılığıyla bu tür asılsız, kaynaksız haberlerle aramızı bozamazlar dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB iştiraki KİPTAŞ’ın kentsel dönüşüm kapsamında Bakırköy İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli Parselinde gerçekleştirdiği yıkım programına katıldı. İmamoğlu, programda basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Bir basın mensubunun Kılıçdaroğlu ile ilgili gazetedeki yazısındaki iddiasına, “İmamoğlu’nu CHP’ye kaptırmayın, direnin, partiyi ANAP’a çevirmek istiyor” diyerek yanıt verdi.

BENİM CUMHURİYET HALK PARTİSİMİ KİMSE TARTIŞAMAZ

İmamoğlu: Basın, basın özetlerinde gazete kupürünü gördüm. Öncelikle çok sık başvurduğum bir gazete değil. İkinci olarak, neden referans alınamayacağını düşünün; Aramızdaki ilişkiyi baba-oğul ilişkisi olarak nitelendiren değerli eski Genel Başkanımız ile kongre lideri olma teklifinde bulunarak beni CHP’nin en tarihi ve değerli kurultayına davet eden Sayın Genel Başkanımız, düşünebiliyor musunuz? böyle bir şey mi söyledi? Bunu mümkün bile görmüyorum. Bu bakımdan basın kupürü, gazete vb. kaynaklı asılsız, kaynaksız haberler vb. bizimle aramızda bir sürtüşmeye yol açamaz. Üstelik 15 yıldır CHP’liyim. Ben artı üye olmuş, ilçe başkanı, ilçe belediye başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi üyeliği yapmış, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin arkasından iki kez seçim kazanmış bir üyeyim, bu biraz kibirli gelebilir ama hiçbir seçimi kaybetmedi. Bu nedenle “Kimse benim Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimi tartışamaz” dedi.

doganyurt-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu