Haber

Büyük Filistin Mitingine 1 gün kaldı! Hamza Dağ: Batı ikiyüzlülüğünü bir kez daha gösterdi

İstanbullular Büyük Filistin Rallisi’ne hazırlanıyor…

Dünyanın gözü İsrail ile Filistin arasında 21 gündür devam eden savaşta.

Yıllardır abluka altında olan Gazze Şeridi’nde mazlumların sesi olmak için harekete geçen AK Parti tarafından düzenleniyor.

Etkinlik 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek.

Mitinge Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı liderleri tam güçle katılacak.

Bölgede hummalı bir hazırlık yapılırken, miting öncesinde basın açıklaması yapıldı. Mitinge binlerce vatandaş davet edildi.

“İsrail bir devlet gibi davranmıyor”

Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, burada şu ifadeleri kullandı:

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. İsrail, 7 Ekim’den bu yana Filistin’e yönelik baskısını sürdürüyor. İsrail bir devlet gibi davranmıyor. Gazze’de ellerinde şekerlerle enkaz altında kalan çocuklar değil, insanlığın vicdanıdır. Konu Ukrayna olunca insanlar dinliyor, Gazze olunca elleri ceplerinde ıslık çalıyorlar. Batı ikiyüzlülüğünü bir kez daha ortaya koydu ve maskeleri düştü. Filistin sadece bir ülkenin adı değil, dünyanın her yerindeki vicdanlı insanların dağlanmış yürekleridir. Gazze kutsal direnişin bayraktarıdır. Yarın Türkiye’nin 81 ilindeki vatandaşlarımız bu bayrak taşımanın ne anlama geldiğini tüm dünyaya gösterecek. Filistin yalnız değil. Sizleri yürüyüşümüzü tüm dünyaya göstermeye davet ediyorum.

“Cumhurbaşkanımız buradan önemli çağrılarda bulunacak”

Konuşma yapan bir diğer kişi ise AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu.

Kabaktepe şu ifadeleri kullandı:

“Yarın İstanbul’da yapacağımız mitingimize katılmalarını bekliyoruz. Sanatçılarımızın sahne alacağı bir miting yapacağız. Yarın ve 29 Ekim’de tüm toplu taşıma ücretsiz olacak. Cumhurbaşkanımız buradan önemli çağrılarda bulunacak. Milletimiz tarih boyunca gördüklerine karşı kör olmamış ve her zaman mazlumların yanında yer almıştır.” “Yarın burada karakterini göstereceğine inanıyorum.”

“Türkiye her türlü barışın, özgürlüğün ve hukukun sağlanmasına hazırdır”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen şunları söyledi: “Katil İsrail, sorunumuzun Hamas’la olduğunu söylüyor. Bu yalandır. Çünkü Hamas’ın olmadığı Batı Şeria’da binlerce Müslümanı katletmektedir. Türkiye her türlü barışın, özgürlüğün ve hukukun sağlanmasına hazırdır. Bütün dünyaya yeniden Türkiye’nin istediğimiz her türlü barışı getireceğini” ifadesini kullandı.

haber-cigli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu