Haber

Boğaziçi Kıtalararası Yüzme’nin sağlık sponsoru belli oldu

İSTANBUL (İGFA) –Türkiye İş Bankası küme şirketleri arasında yer alan Bayındır Sağlık Kümesi, bu yıl 35’incisi gerçekleştirilecek olan Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na yedinci kez sağlık sponsoru oldu.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından düzenlenen ve tüm dünyadan yüzücülerin merakla beklediği, Asya’dan Avrupa’ya tek yüzme yarışı olan Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, 20 Ağustos Pazar günü yapılacak. 5 kıtadan 2.500 yüzücünün katılımı.

Düzenlenecek dev yarışta atılacak her vuruş, Bayındır Sıhhat Group’un kaliteli sağlık hizmeti güvencesi altında olacak.

Sporcuların sağlığına son 6 yılda gösterdiği özen ve kazandığı yarış tecrübesiyle öne çıkan Bayındır Sağlık Kümesi, anında müdahale ederek yarış boyunca sporculara ve misafirlere kaliteli ve sağlam sağlık hizmeti sunacak. iki adet tam donanımlı sağlık çadırı, uzman sağlık grubu ve ambulansları ile tüm sağlık sorunlarına. . Bayındır Sağlık Kümesi de eleme yarışlarında sporcuları yalnız bırakmayacak.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMK) Başkan Yardımcısı ve Boğaziçi Koşusu Organizasyon Komitesi Lideri Nihat Usta, bu yıl 35’incisi düzenlenecek Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağladığına dikkat çekti. ve istanbul Dünyanın dört bir yanından gelen yüzücülerin İstanbul Boğazı’nın güçlü rotasında yüzerek kendi sonlarını keşfedeceklerini belirten Usta, desteklerinden dolayı Bayındır Sağlık Grubu’na teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu