Teknoloji

Bilişim 500 sonuçları 9 Ağustos’ta açıklanacak!

M2S Araştırma Şirketi tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen ve branşın rehber araştırması olarak kabul edilen, “Bilişim 500 – İLK BEŞ BİLİŞİM ŞİRKETİ Araştırması”Sonuçlar, 9 Ağustos’ta Zeytinburnu Fişekhane’de düzenlenecek Bilişim 500 Ödül Töreni’nde açıklanacak.

Konuşmacılar arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan’ın da hazır bulunacağı törende; Diğer 6 ana kategoride de birinci olan firmalara ödülleri takdim edilecektir. Törende ilgili bakanlıklar ve heyetlerinin yanı sıra bilişim sektörünün üst düzey profesyonelleri de yer alacak.

ZEYTİNBURNU FİŞŞEKHANE’DE YAPILACAK

M2S Araştırma Şirketi tarafından bu yıl “Daha İleride” mottosuyla gerçekleştirilen ve Türk bilişim sektörünün en değerli referans kaynağı olan “Bilişim 500 – İLK BEŞ BİLİŞİM ŞİRKETİ” sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni Yüzyıl – İleri”. Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen araştırmanın sonuçları, 9 Ağustos’ta Zeytinburnu Fişekhane’de düzenlenecek Bilişim 500 Ödül Töreni’nde açıklanacak. Törenin açılış konuşmasını BTHABER Kümelenme Lideri Murat Göçe yapacak. .

Tören öncesi; TC Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Bilgi Teknolojileri ve İrtibat Kurumu Delegasyon Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu, KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca, Este Bilişim CTO Erdinç Kapucu, System Global Satış ve Pazarlama Müdürü Serra Yılmaz, Bulutistan Türkiye Genel Müdürü Gökhan Gençtürk, Naggaro+MBIS Satış Müdürü Umut Güney, Iron Mountain Türkiye Genel Müdürü Gamze Ergün ve Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu, şirketin bugününe ve geleceğine ayna tutacak. konuşmalarıyla sektörü

BİLİŞİM 500 ÖDÜLLERİ SAHİBİNİ BULACAK!

Tören sponsoru KoçSistem, araştırma sponsoru Sistem Global ve yayın sponsoru Este Bilişim’dir. Bilişim 500 Araştırması ödül töreni finalinde; Diğer 6 ana kategoride birinci olan firmalar ödüllendirilirken, her yıl olduğu gibi bu yıl da departmanda 35 yılını geride bırakan profesyoneller ödüllendirilecek.

KAYNAK: HABER7

guceajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu