Haber

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat CHP’nin adayı seçildi

Beşiktaş Belediye Başkanı İstek Akpolat, 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Beşiktaş adayı seçildi. Parti Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda aday gösterilen Lider İstek Akpolat’ı çok sayıda kişi tebrik etti.

Türkiye yaklaşık 2 ay sonra yerel seçimler için sandık başına gidecek. Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’nin dün gece aldığı karar doğrultusunda birçok il ve ilçenin başkan adayları belirlendi. İstanbul’un en güzel ilçelerinden Beşiktaş’ta mevcut belediye başkanı İstek Akpolat ikinci kez aday gösterildi.

“İstanbul’un en güzel semtlerinden Beşiktaş’ı birlikte yönettik”

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda verdiği destekten dolayı komşularına teşekkür eden Başkan İstek Akpolat, “Sevgili Beşiktaşlı taraftarlar, ülkemizin en değerli ilçelerinden biri olan Beşiktaş’ı beş yıldır birlikte yönetiyoruz. Uluslararası birçok konuda örnek gösterilen İstanbul’un en güzel ilçeleri. İşte burada olağanüstü gelişmeler yaşanıyor.” Beş yıldır uzun süre evlerimizden çıkamayacağımız pandemiyi, onbinlerce canımızı alan büyük depremi, ağır ekonomik yıkımı ve yoksullaşmayı yaşadık. Bütün bunlara rağmen yine de uzaktan da olsa birbirimizin yanında olmak, millet olarak depremin yaralarını sarmak, zor durumda olanlarla dayanışma içinde olmak, asırlık Cumhuriyetimizi coşkuyla kucaklamak istedik. “Yaşadık” dedi.

“Sizden önümüzdeki 5 yıl için vekaletname isteyeceğim”

Seçimden sonra 5 yıl daha Beşiktaş’a hizmet etmek üzere görev beklediğini belirten Akpolat, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda birliğimizle, beraberliğimizle, coşkumuzla tüm Türkiye’ye ilham verdik. Cumhuriyetimizin kurucusu. Acısıyla da tatlısıyla da her günümüzde Belediye Başkanı olarak defalarca gezdik.” ‘Ne Mutlu Beşiktaş’ dedim. Bu duyguları bana yaşattığınız için siz Beşiktaşlı komşularıma çok teşekkür ederim. Önümüzde bir beş yıl daha var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Beşiktaş Belediye Başkanı Adayı olarak önümüzdeki beş yıl boyunca bir kez daha karşınıza çıkıp oylarınızı isteyeceğim. “Sizden vekaletname isteyeceğim. Şimdi yine hep birlikte ufka bakacağız. Geleceğe umut olacağız, Beşiktaş’ta ve İstanbul’da son sürat ileri diyeceğiz. Ne Keyifli bir Beşiktaş Olsun, “dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu