Haber

Aynı evde yaşadığı sevgilisinin parmaklarını iple kesti

– Evde birlikte yaşadığı sevgilisinin parmaklarını iple kesti.

Kırık parmakları toplayan sağlık ekibi, kadını hastaneye kaldırdı

Katil ve babası, polisin titiz çalışmasının ardından kısa sürede yakalandı.

BİLECİK – Bilecik’te bire bir yaşadığı kadının parmaklarını keserek olay yerinden kaçan zanlı, polisin titiz çalışması sonucu 1 saat sonra yakalandı.

Olay, dün Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Kayhan Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, aynı evde yaşayan Afganistan uyruklu Naimi N. ile Tacikistan uyruklu Feride R. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine Naimi N., konutta sırayı alarak hanımın parmaklarını kesti. Kadının ağlaması üzerine olayı öğrenen komşular, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kopan parmakları toplayarak koruma altına alırken, kadın Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı kadının 5 parmağında kesik olduğu, 2 parmağının da kesildiği öğrenildi.

Olay anında evde bulunan babası Wahid N. ile birlikte kaçan zanlı, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince bir saat sonra bulundukları konutta yakalandı. saklanıyor. Başka ilde ikamet eden ve Bilecik’te sabıkası olmayan şahısların tutuklanması büyük beğeni topladı.

Baba ve katil oğlu, emniyetteki sorgularının ardından Bilecik Adliyesi’ne sevk edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu